Contact

Certificeringen

Streven naar de hoogste kwaliteitsnormen

Veel van onze klanten, vooral in de publieke sector en sectoren waar communicatie en informatie kritiek zijn, eisen terecht dat we over de juiste certificeringen voor erkende normen beschikken. Deze onafhankelijk geauditeerde certificeringen tonen aan dat wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten, systemen en de onderliggende infrastructuur.

ISO 27001

Gamma Communications Nederland heeft in 2023 haar volledige ISO27001 hercertificering behaald. Met deze certificering laat Gamma zien dat zij voldoet aan alle eisen rondom de wereldwijde erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Erwin Dunnink, CFO en Privacy Security Officer: “We zijn heel blij met het wederom behalen van de ISO27001 certificering. Tegenwoordig zijn veel organisaties zich heel bewust van informatiebeveiliging. De ISO27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het laat zien hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan, met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie veilig te stellen. Hierbij kun je denken aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens tegen hackers en een inbraak.”

Microsoft Certified

Gamma Communications is gecertificeerde Microsoft Solutions Partner en Modern Work Specialist.

MSCI - AA ESG-score

Gamma Communications plc heeft een “AA” ESG-score gekregen van MSCI. MSCI is leverancier van tools en diensten die kritieke besluitvorming ondersteunen voor de internationale investeringssector. De organisatie gebruikt een scoreschaal van “AAA” tot “CCC” om duizenden bedrijven te beoordelen op basis van hun blootstelling aan sectorspecifieke en financieel relevante risico’s op het gebied van milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook het vermogen van de organisatie om die risico’s te beheren vergeleken met gelijkwaardige organisaties wordt in overweging genomen bij de meting en scoretoekenning. Daarom helpen de ESG-rapporten van MSCI institutionele investeerders om de risico’s en kansen op het gebied van milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven in te schatten.